maanantai 27. maaliskuuta 2017

THE INCREDIBLE FACE GEL*kaupallinen yhteistyöSain Maybeautyltä yhteistyön merkeissä kokeiluun heidän The Incredible face gel-kasvogeeliä.
Tuote lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa talia ja ylimääräistä rasvaa iholta. Kaiken kaikkiaan tehdä ihosta puhtaamman ja pehmeämmän.

P3150216


Olen n. vuoden verran tuskaillut ajoittain ihonhoidon kanssa. Minulla on aina ollut todella hyvä iho, hieman kuivuuteen ja punaisuuteen taipuva, mutta finneistä tai muista epäpuhtauksista en ole joutunut kärsimään. Kolmenkympin lähestyessä kuitenkin huomasin, ensimmmäisiä ikääntymisen merkkejä erityisesti kasvojen ja silmänympärysihon alueella; väsymyksen merkit näkyvät selvemmin, iho on sameampi ja elottomampi myös pieniä juonteita on  havaittavissa!
Geenimme vaikuttavat osaltaan kuten myös elämäntavat, mutta fakta on, että kolmekymppisenä sitä on panostettava ihonhoitoon enemmän kuin parikymppisenä.

The Incredible gel:in kohdalla mietin pitkään uskallanko ottaa tuotetta lainkaan kokeiluun ja onko se liian voimakas herkälle iholleni kuten kuorinnat yleensä. Olin pitkään siinä uskossa, että herkkää ja kuivaa ihoa ei kannata kuoria sittemmin olen todennut väitteen vääräksi. Pitää vain löytää oikea tuote, itse vältän mekaanista kuorintaa eikä tässä kasvogeelissä ole rakeita lainkaan. The incredible face gel-kasvogeeli ennemminkin syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti
Poistamalla kuollutta ihosolukkoa pois mahdollistamme myös muiden hoitotuotteiden paremman imeytyvyyden.

maybeauty


Tein kasvohoidon saunan yhteydessä. Levitin geelin pyörivin liikkein koko kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Kirkas geeli on hajusteetonta ja tuo 10ml purkki riitti hyvinkin koko kasvoille. Itseasiassa tuosta purkista olisi varmasti riittänyt kahteenkin käsittelyyn, mutta hygieniasyistä en suosittele käyttämään avattua pakkausta uudelleen!

Kuollutta iho solukkoa alkoi irrota välittömästi. Olin perjantaina viettämässä tyttöjen iltaa ja itseasiassa innostuimme niin kovasti tanssimaan, että ilta venähti pikkutunneille asti! Tällaisen illan jälkeen olikin ihana antaa väsyneelle iholle hieman extrahuomiota ja iho todellakin kirkastui välittömästi. Ja kun kuollutta ihosolukkoa rullautui välittömästi pois huomasi jo käyttövaiheessa konkreettisesti, että jotain iholla todellakin tapahtuu!
Tuote ei sisällä rakeita ja tuntui myöskin omalla ihollani sen  verran hellävaraiselta, että uskallan ottaa tämän osaksi viikkotaista ihonhoitorutiiniani!

P3270218

Minulla on ilo tarjota teillekin alennuskoodi tuotteeseen! Koodilla hecugel saatte 30% alennuksen tilauksesta. Tästä linkistä pääsette suoraan verkkokauppaan ja alennuskoodi aktivoituu automaattisesti.
Sellainen lisäys vielä, että minä en hyödy teidän klikkauksista/tilauksista mitenkään, joten kaikki voivat käydä tekemässä tilauksensa illman pohdintaa miten bloggaaja tästäkin taas hyötyy ;) Eikä tämä asia toivottavasti nyt estä ketään käyttämästä oikeuttaan alennukseen!

Kiitos MayBeautylle vielä yhteistyöstä!

3 kommenttia:

 1. Uskalsin tilata :D kiitti alekoodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Toivottavasti pidät tuotteesta!

   Poista
 2. Suosittelen todella sitä näiden mustapäänaamiota! Täytyy koklaa tätäkin ;)

  VastaaPoista