keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

DAMIER AZUR; VARMA KEVÄÄN MERKKI PUKEUTUMISESSAKolmevuotiaan kanssa ollaan bongailtu kevään merkkejä; leskenlehdet, silmut puissa, muurahaiset häärimässä keoissaan ja varmasti yksi pojan lemppari eli jätskikioskin ilmestyminen torille!

Myönnettäköön, ilahduinpa minäkin noiden kioskien ilmaantumisesta, mutta yksi itselleni varma kevään merkki on vaaleiden Louis Vuittonin laukkujen kaivaminen esille dustbageistaan ja laatikoistaan! Tätä vaaleaa  damier azur kuosia minulta löytyykin kolmesta eri laukusta! 
Miellän tuon azur kuosin vahvasti vaaleutensa vuoksi kevääseen ja kesään vaikkakin neverfull käytännöliisyytensä vuoksi onkin käytössäni läpi vuoden. Pitäisiköhän siis harkita samaa laukkua damier ebene kuosissa? Monogram kun on mielestäni liian "levoton" näin isolla pinnalla.

louisvuitton_eva


Tämä eva taas on neverfullin ohella toinen suoskikkini laukkukokoelmassani, nykyään se vain pääsee käyttöön harvemmin sillä kannan mukanani aina melkoisen määrän tavaraa. Irroitettavan olkahihnan ansiosta tämäkin laukku taipuu moneen ja on näin ollen myöskin varsin monikäyttöinen. 


Vielä kun ilmat tästä vähän lämpiävät pääsen yhdistämään nämä klassisen raikkaat laukut kevät/kesä asuihini! Raidat, punaisen ja navyn sävyt unohtamatta valkoisia tennareita siintävät jo mielikuvissani!
Ihanaa kevään aikaa!


2 kommenttia: