tiistai 18. huhtikuuta 2017

HIUSTEN TUUHENNUS


Viime viikolla ei monikaan asia mennyt niinkuin olin suunnitellut ja kun vielä juuri ennen pääsiäistä saimme varsin ikäviä uutisia jäi oikeastaan kaikki "ylimääräinen" ja yritin mennä vain asia ja päivä kerrallaan. Kun vihdoin pääsin sunnuntaina suuntaamaan vanhempieni luokse vapaille oli olo todella helpottunut.

Ikävät asiat työnsin myös tänään taka-alalle istuessani Siirin (Hiushuone SH) penkkiin. Olen itsekin huomannut hiusteni kunnon parantuneen ja vahvistuneen tässä viimeaikoina ja oli todella ilahduttavaa kuulla sama myös kampaajani suusta. Siitä huolimatta viimekäynnillä innostuin taas pidennyksistä pitkän tauon jälkeen. Tai oikeastaan tällä kertaa kyse ei ole pidennyksistä vaan tuuhennoksesta. Minulla oli kylpyhuoneen laatikon pohjalla kasa teippipidennyksiä ja päätimmekin, että laitamme niitä tuomaan tuuheutta ja peittämään noita ongelmakohtia; nimittäin sivuja. Kuten alla olevasta kuvasta näette sivuhiukset ovat kuivat ja katkeilleet. Nukun yleensä kyljelläni ja sen lisäksi sivuhiukset muutenkin altistuvat enemmälle käsittelylle ja rasitukselle.


P4180257


P4180255


Mikä muutos ja niin pienellä vaivalla! Omat teippipidennykseni oli viimeisen pidennyksen jäljiltä isoina laattoina, mutta nyt Siiri leikkasi niistä pieniä osioita joita sitten päähäni laitettiin muutamaan kerrokseen niin taakse kuin sivuillekin. Pidennykset leikattiin omien hiusteni mittaisiksi, sillä en kaivannut lainkaan lisää pituutta vaan klassinen polkka tuntuu tällä hetkellä omimmalta. 

Omat hiukseni ovat aina olleet ohuet ja hennot ja olenkin kokeillut monia eri pidennystekniikoita ja monen pituisia hiuksia ja täytyy sanoa nyt yhden päivän kokemuksella että tämä teippituuhennos tuntuu kaikkein parhaimmalta! Tuuhennoksessa teipit eivät tule aivan niin ylös kuin koko päänpidennyksissä joten teippiosiot pysyvätkin paremmin piilossa. Aiemmin olen kokenut juuri tuon pidennysosioiden näkymisen ongelmallisena. Tulen kertomaan kokemuksista vielä lisää kunhan näiden kanssa tulee nyt muutama viikko elettyä!


P4180261


P4180267


P4180265


Vitsit, miten mahtavalta nuo sivut erityisesti nyt näyttävät ja tuntuvat! Teipit myös sulautuvat omaan tukkaani todella luonnollisesti, tuuhennoksen ja oman tukan rajaa on lähes mahdoton erottaa!Toivotaan tästä viikosta kaikilla tavoin parempaa!


4 kommenttia:

  1. Onpa kyllä upeat hiukset sinulla ja toi mitta on niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin todella paljon! Vaikea uskoa, että pituus on sama kuin oman tukan kanssa niin valtaisan eron nämä muutamat teippiosiot toivat :)

      Poista