tiistai 4. huhtikuuta 2017

KODIN TODELLINEN KÄYNTIKORTTI


Meillä on netin kanssa ollut viimeaikoina ongelmia, joten tästä syystä blogin päivitystahtikin on selvästi hidastunut.
Maaliskuukin ehti tässä välissä vaihtua huhtikuuhun ja kovaa vauhtia mennään kohti kevättä. Tai onhan se kevät jo parhaillaan käynnissä!
Blogini lukijat tietävätkin kodin- ja sisutamisen olevan tällähetkellä melkeinpä ainut harrastukseni, mutta olen aina jotenkin ajatellut sisustuksen alkavan eteisestä. Tiedättehän, eteinen on kodin käyntikortti yms. En ole oikeastaan ennen joutunut pahemmin ajattelemaan pihan-ja puutarhan laittoa terassia pidemmälle, sillä vanhan kotimme piha oli niin viimeisen päälle hiottu ja valmis kokonaisuus. Tässä uudessa kodissamme puolestaan piha on kuin puhdas paperi; tontillamme on ainoastaan pari omenapuuta sekä kirsikkapensas. Täytyy myöntää, etten kyllä vanhan kotimme valtavia kukka- ja perennapenkkejä kaipaa vaan tasainen nurmikko alue riittää vallan hyvin!


P1010208

Kiinnitin jo syksyllä huomiota pihamme sisääntuloon ja nyt keväällä vasta oikeastaan havahduin, että talon ja kodin käyntikortti ei suinkaan ole pelkästään se eteinen vaan ensivaikutelma luodaan jo heti pihaan tultaessa! Paljon pihallamme onkin vielä tehtävää ja viimeaikoina pinterest kansioni onkin täyttynyt erilaisista kasvimaa-ideoista sekä kauniista kukkaistutuksista, ruukuissa tottakai!
Yksi asia joka osui jatkuvasti silmääni oli postilaatikko-viritelmä; laatikko oli parhaat päivänsä jo nähnyt ja sen lisäksi se oli naulattu kiinni laudanpätkään joka oli isketty maahan. Halusinkin ehdottomasti tilalle toimivamman, mutta myös esteettisemmän ratkaisun.


P1010207

Ensi viikolla pääsettekin kurkistamaan millaiseen postilaatikko-ratkaisuun me päädyimme!
Kuinka moni teistä kävi muuten viikonloppuna Turussa piha-ja puutarha-messuilla?
Kaunista, keväistä viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Oletko kuullut vanhaa sananpartta, "Moni kakku päältä kaunis, pelkkää silkkoa sisältä." Elämässä niin totta monella tavalla.

  VastaaPoista
 2. Hei, sananparsi on kyllä tuttu en vain ihan ymmärrä kommenttisi kontekstia.
  Mukavaa loppuviikkoa siitä huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Me saimme taloamme myydessä kiinteistönvälittäjältä juurikin aiheeseen liittyvän neuvon; nimittäin laittaa piha kondikseen! Itsekin olin hullun tavalla siivonnut kotia sisältä ihan lattiasta kattoon, mutten tullut ajatelleeksikaan että lasten lelut, pyörät yms pitkin pihaa sekä lautakasat voivat olla se negatiivinen juttu joka katsojille jää mieleen.

  Hyvää viikonloppua ja kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle kommentista! Erittäin tärkeä neuvo välittäjältänne. Toivottavasti olette saaneet talon myytyä ja jos ette niin onnea myyntiin!

   Poista
 4. Tuskin maltan odottaa...

  VastaaPoista