maanantai 15. toukokuuta 2017

IHONHOIDON SUOSIKIT ESITTELYSSÄ

Kirjoittelin tuossa jokin aika sitten yhteistyöstä, jossa sain kokeiluun Maybeautylta heidän Incredible face-gel kasvogeeliä ja koska tuote on jäänyt itselläni viikottaiseen käyttöön ajattelin kirjoittaa aiheen ympäriltä hieman laajemmin. Nimittäin muutamista suosikki ihohoitotuotteista, jotka tällä hetkellä ovat käytössäni. 
Olen käyttänyt Incredible face-geeliä nyt reilun kuukauden ja todennut sen iholleni sopivaksi. Mekaaniset ja rakeiset kuorinnat olen jättänyt suosiolla käytettäväksi kerran kuukaudessa tai harvemmin, mutta tätä kasvogeeliä olen voinut käyttää jopa kerran viikossa perjantaisen home spa:n yhteydessä! Syväpuhdistamalla ihon valmistelen sen myös vastaanottamaan muut hoitotuotteet ja näin ollen saan niistä maksimaalisen hyödyn!P5150344


Ihon syväpuhdistuksen toteutan tosiaan kerran viikossa, mutta päivittäin, aamuin ja illoin pesen kasvot puhtaiksi. Hydraplenish-hyaluronitiivistettä levitän kasvoilleni yleensä illalla, mutta mikäli aikaa on kuuluu tämä myös aamun ihonhoitorituaaleihini! Ei ole pitkä aika kun joka puolella kohistiin näistä erilaisista hoitotiivisteistä- ja nesteistä. 
Itse olen kokeillut useampaa merkkiä ja todennut tämän Nature´s Way:n hyaluronitiivisteen olevan laadultaan ylivoimaisesti paras. Tässä hyaluronic acid on muihin testaamiini tuotteisiin verrattuna ihoon paremmin imeytyvässä muodossa. Suosittelen siis olemaan tarkkana missä kohtaa tuoteselostetta tuo itse hyaluroni on, valitettavan usein nimittäin se on aivan listan häntäpäässä jolloin ainetta on minimalistisen vähän ja tuote sisältääkin kaikkea muuta turhaa.

Tämä hyaluronitiiviste laitetaan siis kasvoille heti puhdistuksen jälkeen seerumin ja kosteusvoiteen alle! Tykkään todella tämän tuomasta lisäkosteutuksesta.
Sen lisäksi käytössäni on seerumi, ehdoton suosikkini on Vichyn Idealia life heleyttävä seerumi. Kullanhohtoiset ja roosansävyiset pigmentit todellakin tuovat iholle tasoitusta ja heleytystä poistaen väsymyksen ja samean ihon merkkejä!


P5150347


Päivä- ja yövoiteissa minulla ei mitään ylitse muiden olevia suosikkeja olekaan! Tällä hetkellä testissä ovat Lidlin päivä- ja yövoide joita olen paljon kuullut kehuttavan. Ja täytyy sanoa, että hinta näissä ainakin on kohdillaan!
Päivän mittaan suihkuttelen kasvoilleni  Acon face rescue mistiä, kosteuttamaan ja virkistämään kasvoja. Tämä toimii myös loistavasti aamulla meikin päälle suihkaistuna kuten myös illalla ennen nukkumaan menoa rauhoittamaan ihoa.

Uusin tuttavuus johon Virven blogissa törmäsin ovat nämä Petifeen Black pearl & gold hydrogel eye pach-naamiolaput, joissa todellakin kohtaa hinta sekä laatu! 
"Vihertävät, kullanhohtoisina kimmeltävät laput on kasteltu ihoa hoitavalla seerumilla, jonka imeytymistä kosteuden ja aktiiviaineet alleen lukitsevat laput tehostavat"(ostolakossa.fi)

Olen huomannut nykyään silmänympärysihoni kuivuvan helpommin ja toivonkin näistä löytyvän apu kuivuuden aiheuttamien juonteiden häivyttämiseen!
60 lapun pakkaus maksoi ebayssa noin 10e! Kattavamman postauksen näistä hydrogeeli lapuista löydät Ostolakossa-blogista!


P5150351
Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti