tiistai 30. toukokuuta 2017

KESÄN ENSIMMÄINEN LOMAREISSUToukokuu on juossut ohitse aivan hirveää vauhtia ja ajantaju on kadonnut. Uusi työ on vaatinut veronsa ja kaikki muu, varsinkin blogi on jäänyt taka-alalle. Toisaalta tämä tahdin hiljentäminen on tehnyt hyvää; tänään pitkästä aikaa oikeasti kaipasin blogin pariin näpyttelemään! Vielä ens iis ole valmist tästä harrastuksesta luopumaan vaikka tässä kiireen keskellä kieltämättä on käynyt mielessä onko tässä mitään järkeä enää.


Hotel_Eden_Oulu


Rentoutumista ja irtiottoa arjesta onkin luvassa sillä loppuviikosta suuntaankin auton nokan kohti Oulua. Meillä on siellä luvassa sukulaisen ylioppilasjuhlat, mutta otin yhden ylimääräisen vapaapäivän jotta ehdimme muutakin viikonlopun aikana kuin istua autossa!

Nyt kaikki vinkit Ouluun liittyen olisivatkin tervetulleita erityisesti ravintola suosituksia tai käymisen/tutustumisen arvoisia kohteita? Majoitumme Edenissä joten kylpyläosasto tulee lasten kanssa aivan varmasti testattua.Ihanaa viikonloppua ja onnea kaikille ylioppilaille!

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa Ouluun. Minun blogista löytyy paljon mahtavia suosituksia viime viikon postauksen kommenteista "mitä esittelisin vieraillemme"-postauksesta sekä ihana ravintola suositus postauksesta "Cafe Piha"
  Tuota Pihaa suosittelen erittäin lämpimästi sekä toinen huippu suosikkini on Rooster, ne on mielettömän ihania kahviloita joista saa myös syötävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa päästä tutustumaan kaupunkiisi. Itseasiassa sukulaisenikin suositteli tuota Roosteria joten varmasti sen ainakin testaamme!
   Ihanaa viikonloppua Nanni

   Poista
 2. Moi. Suosittelen kreikkalaista ravintolaa nimeltään Crecian. Paikallisten vinkki oli minulle ja ruoka oli todella hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He kiitos vinkistä! Kreikkalainen keittö onkin yksi suosikeistani

   Poista