maanantai 8. toukokuuta 2017

SISUSTUSALTTARINI


Olen aina tykännyt lipastoista ja kaapistoista osana sisustusta paitsi niiden käytännöllisyytensä vuoksi niin myös kauniina yksityiskohtana. Alunperin olin haaveillut tähän portaiden alle pianoa, mutta koska perheessämme ei vielä ketään tuota soitinta soita ja omista pianotunneistakin on jo kohta 20 vuotta aikaa sai tämä haave jäädä odottamaan mikäli lapset tai ehkä jopa itse innostun soittamaan.

Ikean bestå on ehdottomasti yksi suosikki säilytysjärjestelmistäni! Siinä vain kohtaa kaikki toivomani ominaisuudet niin hinnan, ulkonäön ja muunneltavuutensakin osalta. Portaiden alle olikin luontevaa valita tämä hieman korkeammalla rungolla varustettu säilytysjärjestelmä luomaan yhtenäistä ilmettä olohuonemme bestå tv-tason kanssa sekä tuomaan lisää säilytystilaa.idsisustusalttari


Kaappi kätkeekin sisäänsä kaikki viini- ja kuohuviinilasit sekä muut vähemmän käytössä olevat astiat. Tällä hetkellä ovet ovat pakko lukita Ikean monitoimisalvan avulla huolettomamman ja turvallisemman arjen vuoksi. Kuten jo totesin tällaiset kaapistot ovat todella käytännöllisiä sillä niihin saa katseilta piiloon tavaroita ja ne toimivat myös osana sisustusta. 

Itse tykkään luoda erilaisia asetelmia näiden kaapistojen päälle ja kutsunkin niitä leikkisästi sisustusalttareiksini! Tällä asetelmalla ollaan menty jo aika pitkään, suuria ja radikaaleja muutoksia näissäkään tuskin nähdään, mutta pientä päivitystä silloin tällöin kuitenkin mm kukkien, kynttilöiden yms muodossa. 
Tyhjä valkoinen seinä taustalla oli mielestäni liian tylsä ja mielenkiinnoton, tämä taulu oli  ehdottomasti se puuttuva palanen joka viimeisteli kokonaisuuden!

P4250338


Sisustuspuuhat siirtyvätkin seuraavaksi pihamaalle, sillä eilen saimme kaipaamani lavankaulukset puutarhalaatikoita varten sekä laitoin leikkimökin tilaukseen!
Seuraavaan kertaan ystävät!

1 kommentti:

  1. Kovin on kaunista! Sinulla on mitä upein esteettinen silmä; niin kodin laiton kuin pukeutumisen suhteen. On ihanaa, että annat sen loistaa myös täällä blogissasi. Joka kerta kun täällä käy, niin tulee valtavan hyvä fiilis! <3

    VastaaPoista